Home

[siteorigin_widget class=”Vantage_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Ducator

Ducator is het Latijnse woord voor leider of gids. Ik ben directeur ad interim en ik coach/ondersteun leidinggevenden in het onderwijs. 

Mijn uitgangspunt is dat een leider authentiek en transparant is. Een goede leidinggevende heeft respect voor medewerkers en is in staat om vanuit vertrouwen complexe veranderingsprocessen te implementeren. Werken vanuit innerlijke kracht of vanuit zingeving geeft voldoening en lijkt meer energie te geven dan te vragen. Als coach ondersteun ik leidinggevenden om deze laag aan te boren.

Aan de andere kant ben ik ook een praktische ondersteuner. Ik werk als interim directeur op scholen voor het (speciaal)basisonderwijs. Daarnaast werk ik als mentor of ‘schaduw manager’ samen met startende en/of re-integrerende directeuren. 

Werkwijze

Christine van der Pol

Christine van der Pol

 

Christine van der Pol

Met een flinke rugzak vol ervaring op het gebied van onderwijs en opleidingen, ondersteun ik leidinggevenden in het onderwijs.
Ik coach directeuren en adjunct-directieleden, waarbij mijn inhoudelijke kennis goed van pas komt. Zo ben ik niet alleen coach, maar ook een mentor, meedenker en ondersteuner.
Bij het coachen van leerkrachten staat integriteit en privacy voorop. Tegelijkertijd verlies ik het belang van de opdrachtgever niet uit het oog. Ik ga altijd opzoek naar de win-win situatie.

Als interim-directeur heb ik veel oog voor verbinding. Ik ben in staat rust en stabiliteit te creëren in hectische situaties en heb daar ook plezier in. 

Contact

Inhoud van het artikel

Misschien ook interessant:

Lieve onbekende

Toen ik de boekenkast aan het inrichten was viel een schriftje op de grond. Het was een schriftje dat mijn moeder had bijgehouden toen ze als leerkracht inviel op de meisjesschool van de Evangelische Broedergemeente. Het stamt uit 1949. Het voelde alsof mijn moeder mij wilde laten weten dat ze mijn besluit om terug te keren naar het onderwijs goedkeurde.

Dank voor het bericht.

U hoort zo snel mogelijk van me!

Vriendelijke groet,

Christine