Werkwijze

DSC02305 (Medium)

 

Coaching

Ik inspireer door op zoek te gaan naar kwaliteiten en mogelijkheden. Ik kan uitdagen, provoceren, naast je staan, een stukje meelopen, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen.

Mijn coachingsstijl zet aan tot enthousiasme en creativiteit. Mensen zijn bereid om hun grenzen te onderzoeken en te kijken hoever ze durven gaan. Ik ben oprecht geïnteresseerd, heb het vermogen om oordeelloos te luisteren en om door te vragen bij onduidelijkheden of tegenstrijdigheden. Ik vertel niet wát je zou moeten doen, maar ik laat ontdekken wat je zou kúnnen doen.

Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van leidinggevenden in het onderwijs. Ik laat zien dat je met mijn stijl prima kan confronteren en mensen in beweging kan krijgen. Als het moet ben ik directief, maar liever zet ik mijn ‘vrouwelijke’ kant in. Niet als maniertje, maar gewoon omdat ik vrouw bén en daaraan mijn kracht ontleen.

Mentoring

Een mentor (begeleider) is een meer ervaren persoon die een minder ervaren persoon begeleidt. Met 14 jaar ervaring als directeur op diverse type scholen in het (speciale)basisonderwijs ben ik een geschikte mentor voor directeuren met minder ervaring. Als mentor werk ik met een directielid samen, zodat hij (of zij) van mijn ervaring gebruik kan maken.

Interim-directie

Als interim-directeur heb ik veel oog voor verbinding. Ik ben in staat rust en stabiliteit te creëren in hectische situaties en heb daar ook plezier in.

 

Inhoud van het artikel

Misschien ook interessant:

Dank voor het bericht.

U hoort zo snel mogelijk van me!

Vriendelijke groet,

Christine